Vergaderen en overnachten; het kan bij Alba Nera
vergaderen-eendaags

Eendaags

Natuurlijk kunt u bij Alba Nera terecht voor een vergadering van één dag. We beschikken over een sfeervolle ruimte met robuuste vergadertafel, maar ook over een sfeervol bruin café waar in een heel andere setting vergaderd kan worden. Moet de groep zich splitsen in diverse kleinere groepen, dan is daar ook voldoende ruimte voor beschikbaar. Groepen tot 36 mensen kunnen we op deze manier gemakkelijk herbergen. Is de groep net iets groter, dan lossen we dat flexibel op.

Alba Nera is een unieke vergaderlocatie in Limburg, want uw groep is altijd de enige gast. Dat betekent niet alleen dat u volledige privacy heeft, maar ook dat u werkelijk in alle rust kunt vergaderen. Wilt u tussen de gesprekken door even ontspannen, dan beschikt Alba Nera daarvoor over zeer veel mogelijkheden; in huis, maar ook daarbuiten.

Wilt u al vroeg starten met een ontbijt, dan kan dat uiteraard en ook lunch en diner kunnen volledig verzorgd worden. Loopt een vergadering uit en wordt het dus wat later, dan is dat nooit een probleem. Er staat nimmer een andere groep te wachten. Wij willen namelijk maar één ding: dat uw vergadering het gewenste resultaat oplevert. Daar is ook wat ons betreft alles op gericht.

Alba Nera, de meest verrassende vergaderlocatie van Limburg

DAAROM KIEST U VOOR HEISESSIES BIJ ALBA NERA

1

RUST, RUIMTE
EN COMFORT

2

VEEL FACILITEITEN VOOR TRAINING
EN COACHING

3

PERFECTE LIGGING OP 30 KM VAN EINDHOVEN

video
Heisessie Limburg