Vergaderen en overnachten; het kan bij Alba Nera
overons

Over ons

Het verhaal van Alba Nera is het verhaal van een gedreven echtpaar dat het roer rigoureus omgegooid heeft. Marcel en Anita Reijnders hadden tot voor kort een groot pluimveebedrijf. Marcel had het bedrijf haast impulsief van zijn vader overgenomen, maar voelde altijd al dat zijn passie veel meer bij mensen dan bij kippen lag. Zijn droom was om hier, op deze bijzondere locatie op het randje van Nationaal Park De Groote Peel, een unieke groepsaccomodatie te realiseren. Een huis met sfeer dat omgeven moest gaan worden met unieke faciliteiten: een filmzaal, café, sauna, pizzabakkerij, tennisbaan en trapveldje.

Met durf en heel veel ondernemerschap wisten Marcel en Anita deze droom te realiseren. Ze bouwden op eigen erf een onvergelijkbaar fraaie locatie. Een plaats waar hun Limburgse gastvrijheid werkelijk de ruimte krijgt. Mensen herkennen dat. Al direct boekten vriendengroepen en families dit bijzondere buitenhuis om te recreëren en al snel volgende ook instellingen en bedrijven die ontdekten dat inspanning en ontspanning hier op een heel goede manier samenkomen. Alba Nera werd door Zoover uitgeroepen tot ‘het populairste vakantiehuis van Nederland’ en door veel van haar zakelijke gasten tot een heerlijke gastvrije locatie waar je werkelijk tot resultaten kunt komen.  

Wilt u het verhaal van Marcel en Anita Reijnders persoonlijk horen of zelfs tot onderdeel van uw zakelijk programma maken (als voorbeeld van mensen die het roer écht om hebben gegooid) dan kan dat. Zij zijn graag bereid hun verhaal, passie en ervaringen met u en uw groep te delen. We kunnen samen bespreken in welke vorm dat het best kan.

Alba Nera, de meest exclusieve vergaderlocatie van Limburg

DAAROM KIEST U VOOR HEISESSIES BIJ ALBA NERA

1

RUST, RUIMTE
EN COMFORT

2

VEEL FACILITEITEN VOOR TRAINING
EN COACHING

3

PERFECTE LIGGING OP 30 KM VAN EINDHOVEN

video
Heisessie Limburg