Alba Nera, de meest verrassende vergaderlocatie van Limburg
delocatie

De locatie

Alba Nera is een zeer riant buitenhuis in het Limburgse Ospel. Waar u de rust, privacy en het parkeergemak van het boerenland combineert met gemak en ongekende luxe. Het fraaie nieuwe buitenhuis biedt ruimte aan 36 mensen en beschikt over 16 tweepersoons slaapkamers. Er zijn voldoende mogelijkheden om groepen ook even te splitsen.

Het buitenhuis Alba Nera biedt alle mogelijkheden voor vergaderingen, workshops en trainingen. De rust, luxe en ruimte maken dit de ultieme locatie om een heisessie te organiseren. U kunt gebruik maken van de sfeervolle vergaderruimte in het buitenhuis, maar ook kiezen voor het bruine café in het bijgebouw, dat zijn eigen sfeer kent.
Een combinatie van inspanning en ontspanning geeft vaak de beste resultaten. Dus biedt Alba Nera haar zakelijke gasten ook tal van ontspanningsmogelijkheden. De locatie beschikt over een eigen filmzaal, een heerlijke eigen wellness- en sauna ruimte, een pizzabakkerij, een ruim bruin café met tafelvoetbal, flipperkast, poolbiljart en bovenal sfeer, maar ook een tennisbaan, trapveld en een jeu de boules-baan.

Dit is werkelijk een unieke locatie voor een heisessie. Alba Nera boekt u immers altijd exclusief; er zijn geen andere gasten en alle faciliteiten zijn dus exclusief voor uw groep beschikbaar. Ook de gastheer en –vrouw zijn er exclusief voor u. En zij hebben maar één ding voor ogen: het uw groep volledig naar de zin maken zodat u tot resultaten komt. Laat Marcel en Anita Reijnders meedenken in uw programma, zodat u de locatie en de omgeving optimaal benut.

Kom vergaderen op een unieke locatie; ruim, gastvrij en helemaal voor uzelf

DAAROM KIEST U VOOR HEISESSIES BIJ ALBA NERA

1

RUST, RUIMTE
EN COMFORT

2

VEEL FACILITEITEN VOOR TRAINING
EN COACHING

3

PERFECTE LIGGING OP 30 KM VAN EINDHOVEN

video
Heisessie Limburg