Vergaderen en overnachten; het kan bij Alba Nera
trainen-meerdaags

Meerdaags

Alba Nera biedt de mogelijkheid om te trainen/coachen met overnachting. Het riante buitenhuis beschikt over 16 fraaie slaapkamers met een eigen badkamer met douche. In principe kunnen deze kamers door twee mensen bezet worden, maar in een zakelijke setting zien we ook vaak dat ze als eenpersoonskamer gebruikt worden. Trainen met overnachting geeft de mogelijkheid voor meerdaagse trainingen, maar ook de mogelijkheid om wat langer door te gaan, samen iets te drinken en dan pas de volgende ochtend, na het heerlijke ontbijt, uit elkaar te gaan.

Trainers die een programma in Alba Nera gedraaid hebben geven aan dat ze de rust en privacy hier bijzonder waarderen. Niets leidt hier af van waar het werkelijk om gaat. Daarnaast horen we altijd terug, dat de deelnemers en trainers hier zo heerlijk ontzorgd worden. Alle praktische zaken, van ontbijt tot het regelen van programmaonderdelen, wordt hier tot in de puntjes verzorgd. Marcel en Anita wonen op hetzelfde terrein en zijn altijd beschikbaar om bij te springen als dat nodig is.

We raden u altijd aan om toch alvast even vooruit te komen kijken voor u hier een training gaat geven. De locatie inspireert heel veel trainers en coaches namelijk voor programmaonderdelen. Er is veel buitenruimte, veel privacy. Daarnaast is er de mogelijkheid om op indringende wijze naar films te kijken én sport en spel activiteiten kunnen gemakkelijk geïntegreerd worden. We helpen u ook graag bij het toevoegen van programmaonderdelen: werken met paarden, schapen drijven, yoga…

Organiseer in overleg met Alba Nera een heisessie met een uniek programma

DAAROM KIEST U VOOR HEISESSIES BIJ ALBA NERA

1

RUST, RUIMTE
EN COMFORT

2

VEEL FACILITEITEN VOOR TRAINING
EN COACHING

3

PERFECTE LIGGING OP 30 KM VAN EINDHOVEN

video
Heisessie Limburg