Alba Nera, de meest exclusieve vergaderlocatie van Limburg
buitenhuis

Buitenhuis

Voor vergaderingen, brainstorms, jaarplan- en budgetbesprekingen, strategieworkshops en groepstrainingen, zijn bedrijven altijd op zoek naar dat spreekwoordelijke hutje op de hei. Maar wees eerlijk: zoekt u wel een hutje? En moet dat op de hei staan?

Of zou het beter werken als u uw heisessie in een heerlijk ruim en gastvrij huis organiseert. Met een nationaal park op tien minuutjes en alle comfort gewoon binnen bereik. Ruim voldoende slaapkamers, privacy, een tennisbaan, maar ook een sauna, een gezellige bar, filmzaal  en natuurlijk gewoon rustige vergadertafels.

En dat op pakweg 30 kilometer van Eindhoven. Maak kennis met Alba Nera, recent nog gekozen tot fraaiste vakantiehuis van Nederland, maar ook door het bedrijfsleven inmiddels ontdekt als perfecte vergader- en trainingslocatie. Rustig, ruim, inspirerend en ontzettend gastvrij.

Wij creëren hier de ideale omstandigheden om in alle rust te kunnen vergaderen, brainstormen, trainen of presenteren. Alba Nera huurt u altijd exclusief. De gehele accommodatie én alle faciliteiten worden alleen gebruikt door uw groep. Zo krijgen grote gedachten de ruimte…

Organiseer in overleg met Alba Nera een heisessie met een uniek programma

DAAROM KIEST U VOOR HEISESSIES BIJ ALBA NERA

1

RUST, RUIMTE
EN COMFORT

2

VEEL FACILITEITEN VOOR TRAINING
EN COACHING

3

PERFECTE LIGGING OP 30 KM VAN EINDHOVEN

video
Heisessie Limburg