Alba Nera, de meest exclusieve vergaderlocatie van Limburg
deomgeving

De omgeving

Alba Nera ligt in het Noord-Limburgs agrarisch landschap met veel boerderijen in de omgeving. Dat geeft een eigen sfeer en geeft vooral rust en privacy. Zoekt u natuur, dan vindt u die hier ook. Want op pakweg tien minuten lopen vind u De Groote Peel. Dit nationaal park is een aaneen­gesloten natuurgebied van 1400 hectare waar de rust en de weidsheid herinneren aan het vroegere veen. De 'littekens' van de turfwinning geven het gebied niet alleen een historische dimensie, ze hebben ook variatie toegevoegd aan het landschap dat bestaat uit water, moeras, heide, bossen en struwelen.

De grote waterplassen, de kleine veenputjes, de peelbanen en de peelvaarten vormen samen de zichtbare geschiedenis van de turfwinning. De Groote Peel is van groot belang voor watervogels, vandaar dat het park een inter­nationaal erkend 'wetland' is. Een kleine honderd vogelsoorten broeden er en talloze trekvogels strijken er voor langere of kortere tijd neer in voor- en najaar.

Wij helpen u graag met het inpassen van deze unieke natuur binnen uw zakelijk programma. We kunnen bijvoorbeeld rondwandelingen organiseren, wandelingen met een vogelspotter of wat denkt u  van een picknick in de natuur. Daarnaast is De Groote Peel natuurlijk bijzonder geschikt voor ‘wandelcoaching’ of te wel ‘een goed lopend gesprek’. Laat ons meedenken in uw programma, zodat we deze fraaie natuur in kunnen passen in uw plannen.

Grote gedachten hebben ruimte nodig. Kom vergaderen bij Alba Nera

DAAROM KIEST U VOOR HEISESSIES BIJ ALBA NERA

1

RUST, RUIMTE
EN COMFORT

2

VEEL FACILITEITEN VOOR TRAINING
EN COACHING

3

PERFECTE LIGGING OP 30 KM VAN EINDHOVEN

video
Heisessie Limburg