Alba Nera, de meest exclusieve vergaderlocatie van Limburg
trainen-eendaags

Eendaags

U kunt bij Alba Nera terecht voor een training of coaching van één dag. We beschikken over een sfeervolle ruimte met robuuste vergadertafel, maar ook over een sfeervol bruin café waar in een heel andere setting gewerkt kan worden. Moet de groep zich splitsen in diverse kleinere groepen, dan is daar ook voldoende ruimte voor beschikbaar. Groepen tot 36 mensen kunnen we op deze manier gemakkelijk herbergen. Is de groep net iets groter, dan lossen we dat flexibel op.

Alba Nera is een unieke vergaderlocatie in Limburg, want uw groep is altijd de enige gast. Dat betekent niet alleen dat u volledige privacy heeft, maar ook dat u werkelijk in alle rust kunt werken en ook alle buitenruimtes in uw programma mee kunt nemen. Wilt u tussen de trainingen of sessie door even ontspannen, dan beschikt Alba Nera daarvoor over zeer veel mogelijkheden; in huis, maar ook daarbuiten.

Wilt u al vroeg starten met een ontbijt, dan kan dat uiteraard en ook lunch en diner kunnen volledig verzorgd worden. Loopt een training uit en wordt het dus wat later, dan is dat nooit een probleem. Er staat nimmer een andere groep te wachten. Wij willen namelijk maar één ding: dat uw training of coachingstraject het gewenste resultaat oplevert. Daar is ook wat ons betreft alles op gericht.

We raden u altijd aan om toch alvast even vooruit te komen kijken voor u hier een training gaat geven. De locatie inspireert heel veel trainers en coaches namelijk voor programmaonderdelen. Er is veel buitenruimte, veel privacy. Ook is er de mogelijkheid om op indringende wijze naar films te kijken én sport en spel activiteiten kunnen gemakkelijk geïntegreerd worden. We helpen u ook graag bij het toevoegen van programmaonderdelen: werken met paarden, schapen drijven, yoga…

Organiseer in overleg met Alba Nera een heisessie met een uniek programma

DAAROM KIEST U VOOR HEISESSIES BIJ ALBA NERA

1

RUST, RUIMTE
EN COMFORT

2

VEEL FACILITEITEN VOOR TRAINING
EN COACHING

3

PERFECTE LIGGING OP 30 KM VAN EINDHOVEN

video
Heisessie Limburg