Alba Nera, de meest verrassende vergaderlocatie van Limburg
trainen-faciliteiten

Faciliteiten

Alle basisfaciliteiten die u van een professionele vergaderaccommodatie verwacht, zijn aanwezig. Inclusief snel WiFi. Maar Alba Nera biedt heel veel meer mogelijkheden die u wellicht in kunt passen in uw programma. Zo beschikt Alba Nera over een eigen bruine café met tafelvoetbal, tafeltennistafel en biljart en zelfs over wellness-faciliteiten, een tennisbaan een kleine filmzaal en een trampoline. Buiten op het grasveld zijn ook allerlei groepsopdrachten uit te voeren.

In de directe omgeving van Alba Nera kan nog heel veel meer. We organiseren met plezier voor u een bezoek aan een escape room, boeren golf, een Wie is de Mol-spel, een iPad-challenge, kickbike steppen of solex en tandemtochten in de directe (fraaie) omgeving. Maar ook een stepsafari, moordspel of fierljeppen behoort tot de mogelijkheden.

Zoekt u een serieuze aanvulling op uw eigen trainings- of coachprogramma dan kunnen we paardencoaches voor u regelen, of een cursus schapen drijven of yoga op locatie (bij Alba Nera of in de vrije natuur). Er kan heel veel hier. Alles is maatwerk. Overlegt u vooral met ons over uw ideeën en wensen, dan denken we graag met u mee om van uw training het succes te maken dat u voor ogen heeft.

Kom vergaderen op een unieke locatie; ruim, gastvrij en helemaal voor uzelf

DAAROM KIEST U VOOR HEISESSIES BIJ ALBA NERA

1

RUST, RUIMTE
EN COMFORT

2

VEEL FACILITEITEN VOOR TRAINING
EN COACHING

3

PERFECTE LIGGING OP 30 KM VAN EINDHOVEN

video
Heisessie Limburg